Het vrije vers

Voor en door plezierdichters

Met Forum, Vorm én Vent





Neem karper, schelvis, wijting, brasem, heek
Een eitje, peper, suiker, matsemeel
Mix alles, laat de vis een beetje heel
Draai balletjes, voldoende voor een week

Stop graten, vellen, koppen in een pot
Met mierikswortel, ui en gelatine
Ja, zelfs de goj in Mokum en mediene
Weet: deze vissaus is “extremely hot”

De ballen stoven langzaam in het nat
Met wortel om ze later te garneren
Koel alles daarna snel voor het serveren:
Het beste voorgerecht op de sjabbat

L’chaim brider, drink toch met me mee
De fisch zwemt in de Zee van Chardonnay

Log in

Gebruikersnaam en wachtwoord:

Forum (recent...)

Uit het archief

Ollekebolleke

Doe maar gewoon hoor, Juul
Vroegere majesteit
Nooit heeft het hofprotocol
Haar behaagd

Zie hoe zij hier in de
Groothertoginnenbar
Zeer informeel
Om twee Breezertjes vraagt
 

Niet afkomstig uit Kijkvoer & Leesgenot, de bundel die iedere liefhebber van light verse inmiddels uiteraard al heeft aangeschaft.

Koop koop koop