Het vrije vers

Voor en door plezierdichters

Omdat light verse lééft

Om voor deelname aan het forum te registreren (en daarna in te kunnen loggen) vindt u onder de kop LOG IN aan de rechterkant van de site een linkje met de naam 'Registreer'. Als u daar op klikt kunt u in een formulier allerlei gegevens invullen en zult u na het bevestigen een mail krijgen met o.a. een bevestigingslink. Dan krijgen wij een mail waarmee we uw nieuwe account kunnen activeren.

 

Dit is noodzakelijkerwijs omslachtig, voornamelijk om lieden die niets met light verse op hebben buiten de deur te houden. Mocht er derhalve iets mis gaan in deze beveiligde stroom bitjes en datjes, stuur dan svp een mail naar één van de onderstaande adressen (vul apenstaartje en punt in daar waar aangegeven, maar dat zal duidelijk zijn). Vermeld de naam waarmee u op het forum zichtbaar wil zijn (dat mag eventueel een pseudoniem zijn) en wij zullen zorgen dat er een profiel wordt aangemaakt en/of degene die u probeerde aan te maken wordt geactiveerd. Daarna zullen we u uiteraard berichten.


Ook voor vragen, suggesties, meldingen van ongewenste intimiteiten of andersoortige irritaties; stuur gerust een mail, dag of nacht, dat vinden wij allemaal prima.


 
Contactgegevens : 
info [at] hetvrijevers [punt] nl
arjankeene [at] gmail [punt] com

Log in

Gebruikersnaam en wachtwoord:

Forum (recent...)

Uit het archief

Hard geklopt zacht gekloptMoorzwart moet schoorsteenzwart
Piet raakt zijn ponem kwijt
Kroeshaar en oorringen
Ook al taboe

Droeve teloorgang van
Parafernalia
Ik pleit met kracht voor
Herstel van de roe

Koop koop koop