uitgeverijjaap
Illustratie Jaap van den Born
 
Ons onvolprezen platform voor light verse heeft met ingang van heden een eigen uitgeefhuis en wel Uitgeverij Het vrije vers! Dit kan doordat een van de POD-bedrijven, Mijnbestseller, de mogelijkheid biedt om bij publicaties een eigen uitgeversnaam in te voeren. 
 
Voordelen hiervan zijn de professionelere uitstraling en het kwalitatieve keurmerk (zoals het een goede uitgever betaamt, heeft de redactie een stem bij het beoordelen van de bundels voor ons fonds). 
 
Bovendien worden onze bundels 24/7 getoond op de website. Ze zijn te vinden onder de knop Boeken in de boven- en rechterbalk van Het vrije vers en dragen zo bij aan de bekendheid ervan. Om ze optimaal toegankelijk te maken zijn ze voorzien van een directe link naar de verkoopsite. En ja, het is allicht een eer om deel uit te maken van de elitestal van Het vrije vers! En… het onderbrengen van bundels bij onze uitgeverij is helemaal gratis. 
 
De redactie meent dat de voordelen ruimschoots opwegen tegen het nadeel gekoppeld te zijn aan een specifiek POD-bedrijf. 
 
Inmiddels prijken 21 boeken van HVV-dichters die bij Mijnbestseller zijn gemaakt, op Het vrije vers. Een mooie start van een nieuwe faciliteit! Ter aanvulling: de E-books blijven te lezen onder de knop E-books in de bovenbalk. 
Interesse? Neem contact op met de redactie. 
 
Namens de redactie,
Inge Boulonois 
 
 

Log in

Gebruikersnaam en wachtwoord:

Zoeken

Forum Recent

Uit het archief

Coronahygiëne

sneezing
WikimediaCommons
 
’t Is zo’n warme dag
Fijn, die korte mouw
Als ik niezen moet
Mag ik dan bij jou?
 
 
Vrij naar Claudia de Breij